Tjenester

I tillegg til å levere egenutviklet programvare, ha vi siden midten av 90-tallet vært leverandør av konsulenttjenester for løsninger basert på kundens spesifikasjoner. 

Skreddersydd programvare?
Har dere programvare som ikke dekker behovene? Har dere oppgaver som fremdeles gjøres manuelt, men som har potensiale for forenkling eller automatisering? Med skreddersydde løsninger kan SunSoft utvikle programvare eller nettløsning som gjør jobben slik dere ønsker at den skal gjøres.
 
     Kalkulator på nettsiden?
Ønsker dere å gjøre en kalkulasjon tilgjengelig på nettet slik at kunden kan gjøre mer av jobben selv? Vi kan utvikle nettbaserte kalkulatorer i alle varianter, som ferdig nettside eller som web service der dere selv eller andre designer nettsiden.
 
Tillegg til standardsystemer?
Har dere en programvareløsning som gjør nesten alt dere ønsker, men likevel mangler det siste lille for at det gjør hele jobben? Vi kan programmere tillegg, etter Deres spesifikasjon, slik at systemet kan gjøre hele jobben. Dette kan f.eks være et tillegg som pålogget nettløsning, med tilgang til systemets database. Da kan du gjøre jobben fra hvor som helst.
 
     Erstatte tungvint regneark?
Bruker dere et regneark for eget spesielt formål? Kanskje følest dette tungvindt i bruk, og det hadde vært en fordel med en enklere og mer oversiktelig programmert løsning? Kanskje det hadde vært fint å ha tilsvarende funksjonalitet tilgjengelig på nett? Kanskje det hadde vært fint om dette hadde vært integrert med andre datasystemer?
 
Datakonvertering?
Sitter dere på data som er inkompatible med systemet du gjerne skulle hatt dem tilgjengelig i? Vi kan i mange tilfeller flytte data fra filer og databaser over på nytt format.
 
         
  • x